fredag 14. oktober 2011

Hvil I fred kjære Farmor ♥ †

i går, 13 Oktober fikk vi triste Nyheter.. Farmoren vår, oldemoren til ungene hadde gått bort :( 
Veldig triste nyheter oppi alt annet som foregår for tiden, og var ikke noe moro å overbringe denne nyheten til pappa , det var jo mammaen hans :'(

Var heller ikke noe morsomt og overbringe nyheten til Liva, hun er jo så glad i oldemor og har jo opparbeidet seg fanskare på gamlehjemmet , det er jo et høydepunkt for henne å dra dit .

Så jeg fortalte henne at oldemor var syk, og hadde dødd, å at nå var hun i himmelen... Lillegullet satt betenkt en stund, før hun titta på meg å sa : det er veldig trist at oldemor mary er død, men det er jo litt fint å, for da kan hun jo passe på pus til vi ser dem igjen ? † 

da knakk jeg ut i gråt ihvertfall.. Pus døde nemlig tidligere i år da helsa ikke var noe å skryte av lenger, å det gikk hardt innpå henne..

Vi har bestemt oss for og ta henne med i begravelsen, noe som sikkert er et omstridt tema blant folk ifht at hun ikke er mer en snart 4 år..

men jenta er skarp som en kniv, å jeg tror hun også trenger en avslutning på ting.. Jeg har forberedt henne på hva som skjer, så det ikke skal virker skremmende på henne hvis hun f.eks finner ut at farmor er oppi den kista.

måtte rett og slett bruke en forklaring om bananen... Fortalte at farmor kommer til og ligge oppi en lukket kiste, men det er bare kroppen hennes, skallet hennes.. Sjela, det som virkelig er oldemor, hun er oppi himmelen samen med pus og ser på oss... Kroppen vår er som skallet på en banan, det man først ser.
men det fine , det vi blir glade i, det ligger inni oss, og det er DET som drar til himmelen når vi dør!

Det virket ihvertfall som  om jenta skjønte det, og hun fortalte pappa alt sammen da han kom fra jobb..  Så da får vi håpe det går bra..

hva ville dere sagt til en 4 åring? ville dere tatt ham/henne med i begravelsen ??

legger ved et bilde av farmoren min, å hennes første møte med ♥ Liva 




Vi visste jo at det bare var snakk om kort tid igjen, og hun hadde ikke noen livsvilje igjen heller, hun ville jo bare dø, å ga derfor helt opp .
men allikevel kommer det som et bombenedslag når hun plutselig er vekk :( 

 veldig glade i deg farmor 

  Hvil i fred    

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar